میوه عناب نرم حاوی پتاسیم و کلسیم است. این اجزا برای ساختار عضلانی و استخوانی مهم هستند. عناب پس از مصرف منظم برای سلامت استخوان ها مفید است. عناب حاوی ویتامین C همراه با آنتی اکسیدان ها باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
علاوه بر این برای مشکلات روده ای مفید است و یبوست را برطرف می کند. همچنین گزارش شده است که برای سلامت قلب و عروق مفید است. همچنین یک فروشگاه فیبر است. حاوی روغن است.
این شهر در مرمره، غرب و جنوب آناتولی واقع شده است. علاوه بر عناب نرم گونه های مختلفی در منطقه دریای سیاه شرقی و به ویژه در حوضه دره کوروه دیده می شود.
اگر عناب بیش از حد مصرف شود، با تأثیر بر دستگاه گوارش، باعث اسهال می شود. انتظار می رود درخت عناب تا چند سال دیگر میوه دهد. معمولاً انتظار می رود درخت عناب از سن 2 سالگی میوه دهد. در صورت مناسب بودن موقعیت و شرایط آب و هوایی از درخت عناب تقریباً 50-60 کیلوگرم. می توانید میوه عناب را دور بزنید.
میوه عناب در وضعیتی قرار دارد که از نظر میزان قند زیاد نیست. 100 گرم میوه عناب تقریباً 79 کالری دارد. از این نظر، 4 عناب به طور متوسط حاوی 48 کالری است. میوه ها حاوی قند، تانن و موسیلاژ (اگزوپلی ساکارید) هستند.
میوه های رسیده خشک شده در آفتاب را می توان با چای به عنوان میان وعده مصرف کرد. میوه را می توان به صورت تازه مصرف کرد. می توانید جم هم درست کنید. از عناب در طب سنتی نیز استفاده می شود.
یکی از فواید میوه عناب غلبه بر سرطان است. متخصصان که از تکثیر سلول های بد در بدن انسان جلوگیری می کند، عنوان می کنند که این ماده عاملی مفید برای غلبه بر سرطان است. اما فراموش نکنیم که برخی از غذاها تنها عوامل مفیدی برای غلبه بر بیماری ها هستند. مهم این است که غذای سالم بخوریم و از خود مراقبت کنیم.