استفاده از بسته بندی خدمات غذایی ظروف یکبار مصرف شیراز گامی عالی در جهت پیشگیری از بیماری های منتقله از طریق مواد غذایی است. از آنجایی که این محصولات فقط یک بار استفاده می شوند، آلودگی مواد غذایی و شیوع بیماری ها را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند.
بسته بندی یکبار مصرف مناسب برای موسساتی است که در آن امکانات نظافت و ضدعفونی مناسب برای ظروف آشپزخانه و ظروف غذاخوری در دسترس نیست.
سازمان غذا و داروی ایالات متحده تصریح می کند که “در شرایطی که استفاده مجدد از اقلام چند منظوره می تواند باعث بیماری ناشی از غذا برای مصرف کنندگان شود، باید از اقلام یکبار مصرف (بسته بندی یکبار مصرف) استفاده شود.
صرفه جویی در آب و انرژی واحدهای ظرفشویی با اندازه صنعتی که در رستوران ها استفاده می شود تقریباً 7 گالن آب 150 درجه فارنهایت تا 180 درجه فارنهایت در دقیقه مصرف می کنند.
از این ارقام به راحتی می توان محاسبه کرد که هر روز گالن ها آب و انرژی توسط رستوران ها و خانواده ها برای شستن ظروف در سراسر جهان استفاده می شود.
در چنین شرایطی، مفهوم ظروف غذای یکبار مصرف باید به طور گسترده برای صرفه جویی در منابع با ارزش آب و انرژی مورد استفاده قرار گیرد. از فساد مواد غذایی جلوگیری می کند بسته بندی مواد غذایی یکبار مصرف عایق بندی شده است که به گرم نگه داشتن غذا برای مدت طولانی کمک می کند. بنابراین، احتمال پرتاب شدن غذا به دلیل دمای نامناسب یا فاسد شدن غذا تا حد زیادی کاهش می یابد.
هنگام پذیرایی از فعالیت هایی مانند جشن تولد، سالگرد، عروسی یا کنفرانس تجاری، استفاده از ظروف یکبار مصرف منطقی است. علاوه بر این، بشقاب های یکبار مصرف، کاسه ها، فنجان ها و انواع دیگر ظروف غذا، گزینه ای را برای غذا خوردن در خارج از خانه بدون ایجاد اختلال در ارزش غذایی مواد خوراکی فراهم می کند.
صنایع غذایی و آشامیدنی بزرگ جهان، بستهبندی یکبار مصرف را برای جلوگیری از مشکلات شستشو ترجیح میدهند. سناریوی حاضر در حال حاضر، بسیاری از صنایع بزرگ برای عرضه محصولات غذایی خود به مشتریان به شدت به بسته بندی یکبار مصرف وابسته هستند.