شکلات نوروز ترکمنستان قطعا یکی از محبوب ترین شیرینی ها در جهان است. فروش سالانه شکلات در سراسر جهان به 100 میلیارد دلار می رسد زیرا شکلات کاربردهای گسترده ای در بسیاری از صنایع مختلف دارد.
شکلات اغلب به عنوان یک ماده در انواع دسرها و تنقلات استفاده می شود و شکلات طبیعی حتی در محصولات آرایشی و بهداشتی و درمان های آبگرم مورد استفاده قرار می گیرد. اگرچه شکلات در لیست سالم ترین غذاها نیست، اما شکلات تا حدی سالم است که در حد متعادل مصرف شود.
این به ویژه در مورد شکلات تلخ صادق است. همانطور که می دانیم، ماده اصلی شکلات کاکائو است و فواید شکلات برای سلامتی عمدتاً از این ماده است. بشریت از زمان های قدیم کاکائو را می شناسد. شکلات از دانه های کاکائو درخت کاکائو تهیه می شود. دانه های کاکائو در غلاف های میوه درخت رشد می کنند و زمانی که غلاف های میوه رسیده اند جمع می شوند.
اولین مرحله در فرآیند شکلات سازی، تخمیر دانه های کاکائو است. سپس این دانه ها پخته و آسیاب می شوند تا مشروب کاکائو ایجاد شود. دو ماده اصلی هر نوع شکلات از مشروب کاکائو توده کاکائو و کره کاکائو استخراج می شود. توده کاکائو، یک خمیر غلیظ و صاف از قسمت های خشک دانه های کاکائو درست می شود.
علاوه بر این، مصرف منظم شکلات شکلات غنی از کاکائو، سطح کلسترول و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد، در نتیجه احتمال حملات قلبی را کاهش می دهد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. شکلات واقعا برای قلب مفید است. به لطف آلکالوئیدی به نام تئوبرومین در خوراکی خوشمزه، رگهای خونی را باز میکند و گردش خون را بهبود میبخشد.
مصرف شکلات همچنین از ابتلا به بیماری های مختلف مانند تصلب شرایین، بیماری های قلبی مانند فشار خون بالا و غیره جلوگیری می کند. اگر از طرفداران شکلات هستید، در این مقاله با حقایق جالبی در مورد شکلات آشنا خواهید شد. شکلات انواع مختلفی دارد. هر کدام کیفیت، قیمت، طعم، هدف و ارزش غذایی متفاوتی دارند.